Beyoğlu Fındıklı Marangoz Servisi

14.11.2018
297
Beyoğlu Fındıklı Marangoz Servisi

0532 165 72 11 – Acil Marangoz Servisi

Marangozbul.com’da Beyoğlu semtinin Fındıklı ilçesinde marangoz arıyorsanız aradığınız yerdesiniz biz siz değerli müşterilerimize en kısa sürede ustayı yönlendiriyoruz. 7 gün 24 saat çalışan mobil ekibimizle evinizde, ofisinizde yapılmasını istediğiniz bütün mobilya işlemlerini en kısa sürede çözüme ulaştırabileceksiniz.
Hedefimiz en kısa sürede en iyi ustası zamanında size temin etmek olacaktır. Biz kendimiz yetişemiyor olsa dahi çevremizdeki ustalarımızdan size usta temin edebilmekteyiz. Yapmış olduğumuz tüm işleri özenle yapmaktayız. Kısacası yapmış olduğumuz bazı işlerden size sıralı şekilde bahsetmek istiyorum.

Mobilya Kurulumu
Marka ve modeli ne olursa olsun, tüm mobilyalarınızın kurulumunu en kısa sürede yapmaktayız. Gardırop, Koltuk takıımı, Tv ünitesi, kitaplık, mutfak dolabı, alt mutfak tezgahı montajı, şifoniyer kurulumu, masa montajı, komidin kurulumu, ikea ürünlerinin montajı, koçtaş ürünlerinin kurulumu ve diğer tüm mobilyaların montajını itinalı şekilde yapmaktayız.

Mobilya Tamiri
2018 yılı itibari ile artık mobilyalardaki hasarlar daha erken sürede başlamaktadır. Bir çok ürünün fabrikasyon olduğu bu devirde ürünlerin çabuk yıpranması ve bozulması çabuk oluyor. Genellikle menteşeler, çekmece ray sistemleri ve mutfak kapaklarında problemler oluşmaktadır. Eğer sizin mobilyalarınız da tamir edilecek bir durum varsa onları itinalı şekilde tamir edebilir, gerekirse yedek aksesuar ve parçalarını temin edebiliriz.

Özel Mobilya İmalatı
Evinize, ofisinize özel olarak yaptırmak istediğiniz tüm mobilyaları yerine göre ölçüp, tamda istediğiniz gibi yapıyoruz.

Mobilya Kesimi
2018 yılı itibari ile artık teknolojinin getirmiş olduğu avantajlardan faydalanarak hem sizin bütçenizden hemde zamandan tasarruf ederek mobilyalarınızın kesimini evinizde yapabiliyoruz. Genellikle taşınan kişilerin gardıropları tavan yüksekliği ve genişliğinden dolayı dolap kestirmek istiyorlar. Evinizde hiç toz olmadan kesim işlemlerini gerçekleştirebiliyoruz.
Birde siz değerli müşterilerimizin buzdolaplarının büyüklüğünden dolayı buzdolabı yerine sığmıyor. Üst dolabı küçültme, veya dar yeri genişletme gibi kesim gerektiren işleri de gerçekleştiriyoruz.

Yaptılarımız Bunlarla Sınırlı Mı?
Tabiki, mobilya denince aklımıza bir çok ürün gelir ve bizim bunları tek tek buraya yazmamız bir destan yazmak gibi bir şey olur. Eğer sizin tamir veya montaj yapılmasını istediğiniz ürün varsa çekinmeden bizi arayabilirsiniz. İsmini söyleyemediğimiz, unuttuğumuz bir çok mobilya çeşidini yukarı da yazmamış olabiliriz. Bu o mobilyayı tamir etmiyor veya montaj etmiyoruz anlamına gelmez. Bu yazıyı yazarken aklımıza gelmemiştir o yüzden yazmamışızdır.

Siz Marangozluk Adına yapılmasını istediğiniz ne varsa bize ulaşabilir ve en kısa sürede çözüme ulaşabilirsiniz.

0532 165 72 11 – Acil Marangoz Servisi

Ziyaretçi Yorumları

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Ürün ve Hizmetlerimiz Hakkında Daha Fazla Bilgi Almak İçin Bizi Arayabilirsiniz: