Bostancı Marangoz – 0532 165 72 11

20.11.2021
107
Bostancı Marangoz – 0532 165 72 11

Bostancı marangoz firması olarak siz değerli müşterilerimize en kısa sürede hizmet sunuyoruz. Mobilya montajı, mobilya tamiri ve birçok marangozluk işlerinizi yaklaşık 1 saat içerisinde adresinize gelen ustaya yaptırabilirsiniz. Bostancı mahallesinde kısa süre içerisinde size gelip montaj hizmeti sunabilecek işin ehli usta bulmak oldukça zor ancak ekibimizle bu problemi ortadan kaldırıyoruz.

Bostancı Marangoz İletişim Telefon Numarası : 0532 165 72 11

Ne gibi hizmetler sunmaktayız? Biz genellikle mobilya kurulumu, mobilya tamiri, mutfak dolabı tamiri, dolap kesme, kısaltma işlemleri, dolap kapağı tamiri, sürgülü dolap tamiri ve bir çok tamirat işlerini yapıyoruz.

Sıfır mobilya kurulumu yapıyor muyuz? -Evet internetten satın aldığınız sıfır kutusunda hiç açılmamış mobilyaların kurulumunu da yapmaktayız. Ikea, Bauhaus, koçtaş ve diğer yapı marketlerden satın aldığınız mobilyaların kurulumunu da yapmaktayız. Bazı müşteriler bize bu ürünleri daha önce kurdunuz mu? tecrübe sahibimisiniz diye sormaktadır. -Evet bu ürünlerin kurulumunda oldukça tecrübeliyiz ve siz değerli müşterilerimize garantili hizmet sunmaktayız.

Mobilya Tamiri; günümüz şartlarında artık mobilya almak, yaptırmak oldukça kolaydır. Hızlı tüketimin zirve yaptığı bu yıllarda mobilyaların çabuk bozulması, tamirata ihtiyaç duyulması gayet normaldir. Eskiden olsaydı mobilyalar ömürlüktü hatta manevi değer bile taşırdı ancak şimdiki mobilyaların yapımında kullanılan materyallerin kalitesi malesef düştü.

Örneğin; küçücük bir menteşe dolabınızın kapağını tutan mekanizmadır. Dolabınızın kapağı ne kadar düzgün takılırsa takılsın eğer onu hareket ettiren parça kalitesizse ilerde değişimi için usta aramanız gerekebilir. Bu ve buna benzer örnekler uzatılabilir. Bu tip durumlarda bizi arayarak en kısa süre içerisinde mobilya tamiri için ustaya ulaşabilirsiniz. Mobilya tamirinde en çok ihtiyaç duyulan işler; “Menteşe değişimi, çekmece tamiri, çekmece rayı değişimi, sürgülü dolap tamiri, sürgülü kapak tamiri, mutfak dolabı tamiratı, banyo dolabı tamiridir.” Tabi yaptığımız işler sadece bunlarla sınırlı değildir. Siz ihtiyacınız olan tamirat işini bize bildirirseniz size yardımcı olabilir.

Ikea ürünlerinin montaj hizmeti; Ikea mobilyalarının montajını yapmak çok zor görülebilir ancak işi bilen ustalar için oldukça kolaydır. İkea’nın en güzel taraflarından birisi de tüm ürünlerinin içerisinde kurulum şeması olması ve çok ayrıntılı biçimde anlatmasıdır. İşini güzel yapan ender firmalardan birisi olduğunu düşünüyorum. İkea mobilyalarının montajını yaptırmak istiyorsanız bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Bize nasıl ulaşırsınız? 0532 165 72 11 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz.

Ziyaretçi Yorumları

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Ürün ve Hizmetlerimiz Hakkında Daha Fazla Bilgi Almak İçin Bizi Arayabilirsiniz: