İkea Montaj

13.02.2019
621
Ürün Fiyatı:
250 199
İkea Montaj

İkea ürünlerinin montajı için ustaya ihtiyacınız mı var? İkea ürünlerinin montajında tecrübeli ekibimizle hizmet sunduğumuzu biliyor muydunuz? Marangozbul.com, hiç bir firmaya bağlı olmayan özel montaj firmasıdır.

Yaklaşık 6 yıllık tecrübe ile ikea ürünlerinin montajını itina ile yapıyoruz. Bugüne kadar binlerce ürün montajını tamamladık ve siz değerli montaj arayan saygı değer insanlara da hizmet sunmaktan memnun duyacağız.

İkea ürünlerinin montaj şeması kendi kutusunda çıkmaktadır. Şemaya göre uygulandığı takdirde problemsiz şekilde montaj yapılabilir. Daha önce hiç montaj deneyiminiz olmadıysa ve aldığınız ürünler meblağa olarak pahalı ise ya kendi servisinden hizmet almanızı yada ikea ürünlerine hakim uzman kişiden yardım almanızı tavsiye ederiz.

İkea ürünlerinde eksik parça çıkma olasılığı yok denecek kadar azdır çünkü dünya çapında bu işi yapan ikea gerçekten çok güzel hizmet sunuyor diyebilirim.

Örneğin; ikea ürünlerinin paketleme sistemine baktığınız zaman gerçekten şahane paketleme yapıyor ve ürünleriniz zarar görmeden evinize-ofisinize ulaşıyor.

İkea ürünü resimde gördüğünüzün aynısıdır.

Bir çok kişi evini komple ikea ürünleri ile donaltmaktadır. Bir o kadar kullanışlı, bir o kadarda pratik olan ürünler eviniz için mükemmel çözümler sunabilir diye düşünüyorum.

Eğer siz ikea ürünleri aldıysanız veya alacaksanız montaj hizmeti için hiç kendinizi yormanıza gerek yoktur. Dilerseniz BURAYA tıklayarak bizden fiyat teklifi alabilirsiniz.

İstanbul’un tüm semtlerine hizmet sunan firmamız haftanın 7 günü hizmet sunmaktadır. Aynı gün montaj hizmetimiz vardır.

Ziyaretçi Yorumları

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Ürün ve Hizmetlerimiz Hakkında Daha Fazla Bilgi Almak İçin Bizi Arayabilirsiniz: