Hangi Mobilya Firmasına Güveneceğiz!

27.12.2019
432
Hangi Mobilya Firmasına Güveneceğiz!

Evet bu sözü bir çok kez işitiyorum.. Müşterinin evine gittiğimizde yarım kalan işlerden mi bahsedelim? Müşteri bizi arayıp acaba şarjlı matkabı siz mi getiriyorsunuz yoksa biz mi temin ediyoruz? diye sordurmak mecburiyetinde bırakılan müşteriden mi?

Evet yanlış duymadınız bir gün telefon çaldı, müşterim bana montaj işinin olduğunu söyledi. Bende iş hakkında detaylı bilgiyi aldıktan sonra kendisine teklifimizi sundum. Müşteri bana matkabı, el aletlerini siz mi getiriyorsunuz diye sordu. Soruya şaşırdım dedim evet biz getiriyoruz dedim ve bu soruyu neden sorduğunu, şaşkınlığımı kendisine ifade ettim.

Müşteri bana; sizden önce bir kişi evime geldi. Montaj yapmak için benden maktap, hilti, tornavida istedi dedi.

Sizde bu tip durumlarla karşılaşmamak için lütfen faturalı iş yapan firmalardan destek alın. Ustanın konumu size çok yakın olmayabilir ancak fiyatlarda genellikle bellidir. Takımı olmayan, işi bilmeyen yakındaki bir kişidense size biraz uzaktan gelecek kişiyle çalışmak size ne kaybettirir? Montaj işi yapan kişilerin bir çoğu arabayla müşteriye gider çünkü bir çok takım çeşidi vardır hepsini otobüslerle taşımak imkansızdır.

Size tavsiyemiz, uzağa yakına bakmadan işini faturalı yapan ustalarla çalışmanız olacaktır..

Ziyaretçi Yorumları

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Ürün ve Hizmetlerimiz Hakkında Daha Fazla Bilgi Almak İçin Bizi Arayabilirsiniz: