Fiyatlar Neden Tutarsız?

28.12.2019
382
Fiyatlar Neden Tutarsız?

Özel mobilya yaptırmak istiyorum, 3-4 marangoz’dan fiyat teklifi aldım ancak fiyatlar çok yüksel geldi ben İnternet’ten o fiyatın 4 de 1 fiyatına gördüm.

Evet, bu gibi mesajlarla çok karşılaşıyoruz. O yüzden bu konunun aydınlatılması gerektiğini düşünüyorum.

ÜRÜN KALİTESİ

İnternet’ten satın almış olduğunuz ürünlerin kalitesi ile özel imalatla yapılmış mobilyanın kalitesini bir tutamazsınız. İnternet’te satılan mobilyaların %99’u suntalam’dır, yani en kalitesiz malzemedir diyebiliriz. İnternet’te gördüğünüz mobilyalar gözünüze büyük görünebilir ancak ölçüleri detaylarda yazar ve bir çok kişi o detayı gözardı eder. Mobilya evine geldiğinde aaaaa ne kadar küçükmüş diyerek hayal kırıklığı yaşar.

Özel mobilya imalatı, kişinin isteklerine göre tasarlanır, ölçüleri internetteki ölçülerin çok çok üstündedir ve özel mobilyalar genellikle kalitesi daha yüksek olan MDFLAM gövdeden yapılır. Aslında suntalam ile mdflam arasında çok büyük fiyat farkı yoktur ancak İnternet’te satılan ürünlerin rekabeti çok olduğundan masrafları minimuma çekmek için suntalam kullanmak hiçte zor olmasa gerek.

ÜRÜN ÖLÇÜLERİ

Birçok kez karşılaşmışımdır. Müşteri İnternet’ten ürünü sipariş ediyor ürünler evine geliyor. Ben montaj yapmaya gittiğimde, kutuları açtığımda, ürünü kurmaya başladığımda ürün artık yavaş yavaş kendini gösteriyor. Müşteri şaşkınlıkla yaa bu, bu kadar küçük müydü? İnternet’te resmine bakınca daha büyük görünüyordu? böyle olduğunu bilseydim almazdım. Bu tip sorunlarla karşılaşmamak için lütfen sizde ürünleri alırken ölçülerini kontrol ediniz..

ÜRÜN FİYATI

Şimdi size sormak istiyorum. İnternet’te satılan ürünün fiyatı 300₺ ve ölçüleri küçük, malzeme kalitesi düşük. Marangoz’da yaptıracağınız ürün size özel + ölçüleri yerine uygun + malzeme daha kaliteli. Bu durumda marangozun sizden 1000₺ alması normal değil mi?

KULLANIM AMACINA GÖRE ÜRÜN ALMAK

  • Uzun Ömürlü Olsun
  • İstediğim Ölçülerde Olsun
  • İstediğim renklerde, tonlarda olsun.
  • Benim istediğim şekilde tasarlansın diyorsanız.

İşte o zaman sizin özel mobilya yaptırmanız daha avantajlı olabilir.

  • Öğrenciyim, beni bir kaç yıl idare etsin.
  • Kullanıp modası geçince yenisini alırım.

Alacağım ürün ihtiyacımı karşılar diyorsanız o zaman İnternet’ten ürün satın almanız sizin için daha avantajlı olacaktır.

Kısacası. İnternet’ten ürün satın alsanız da, özel mobilya sipariş etseniz de bizden yine hizmet alabilirsiniz. Demonte mobilyaların kurulumundan, özel mobilya siparişine kadar “marangoz”luk adı altında ne yapılıyorsa bu konularda size yardımcı olmaktan mutluluk duyacağız.. Şimdiden yeni alacağınız, yaptıracağınız ürünleri güle güle kullanmanız dileğiyle hoşçakalın..


Ziyaretçi Yorumları

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Ürün ve Hizmetlerimiz Hakkında Daha Fazla Bilgi Almak İçin Bizi Arayabilirsiniz: